فراهم شدن امکان ارائه خدمات به شرکت های دانش بنیان
خدمتی جدید از نقشاپ
در این قسمت تلاش کردهایم مطالبی که برای توسعه فردی و تیمی جهت کارآفرینی موفق مورد نیاز است را تهیه کنیم
خدمتی جدید از نقشاپ
بسیاری از افرادی که قصد راه اندازی سایت اینترنتی برای خود یا مجموعه ای که در آن کار میکنند را دارند دو سوال اصلی در ذهنشان است: طراحی سایت چه مدت زمان نیاز دارد؟ و راه اندازی سایت چقدر هزینه دارد؟
در این مقاله ۴ فاکتور کلیدی برای عرضه موفق یک محصول به بازار معرفی شده است. این محصول می تواند از کتاب تا یک وبلاگ و یا هر چیز دیگری را شامل شود.
اگر در حال کار بر روی یک محصول یا سرویس جدید هستید و قصد دارید آن را در روزها یا ماه های آینده به بازار معرفی کنید، بدانید که اجرای درست این معرفی – که خود می تواند یک پروژه جدید قلمداد گردد – تاثیر مهمی در موفقیت کسب و کار شما خواهد داشت.
آیا مشتریان شما حقیقتا از محصولات یا خدمات شما راضی و خشنود هستند؟ دانستن پاسخ این سوال بسیار مهم است. پاسخ ها می توانند به آنچه شما در آینده عرضه می کنید، قیمتی که بر آن می گذارید یا جایی که آن محصولات را به فروش می رسانید، شکل بدهند. اما شاید هر کسی از بازدید و ارزیابی آزاردهنده صفحات اضافی سایت ها، و نیز از نظرخواهی های خودکار تلفنی و آنلاین این سایت ها حالش به هم بخورد.
به نظر می آید بسیاری از کارآفرینان و مدیران کسب و کار، حتی بیشتر از ما، روی بُعد فناوری تمرکز می کنند و تمایل کمتری به شنیدن صدای مشتری دارند.
با کمی بررسی در استارتاپ های ایرانی و تیم های نوپا، به این مسئله پی می بریم که مفهوم محصول کمینه پذیرفتنی (MVP) در استارتاپ ناب به درستی جا نیافتاده است.
زمانی که شرکت ها به فکر محصولات و خدمات جدیدی می افتند، گاهی ماه ها وقت صرف می کنند تا «محصولی بی عیب و نقص» تولید کنند و تمام ویژگی هایی را که فکر می کنند مورد پسند مشتریان است، ارائه دهند. اما درنهایت زمانی که این محصولات را به بازار عرضه می کنند، بسیاری از آن ها متوجه می شوند که مشتریان به این محصولات علاقه ای ندارند و این قطعا یک فاجعه خواهد بود.
مدل کسب و کار ساختار ساده ای از واقعیت است.
خلق یک برند موفق کلید پیشرفت و سبقت از رقبا و ایجاد وفاداری در مشتریان است. این فرآیند در ابتدا نیازمند درک عمیق از ماموریت سازمان و سپس تفکر خلاق و اشتیاق وافر برای ارتباط با افرادی است که در آینده ای نه چندان دور موفقیت شرکت را رقم خواهند زد. بله درست حدس زدید، منظور از این افراد مشتریان شما هستند. برای شروع تصمیم بگیرید چه عاملی را می توانید به عنوان وجه تمایز شرکت تان در نظر بگیرید و اینکه این عامل چه مشخصه ای از محصول تولیدی شما را برای مشتریان قابل ارزش می کند. پس از آن، لوگو و پیامی خلق کنید که ویژگی منحصربه فرد شرکت شما را به نمایش بگذارد و با تمام توان برند شما را در بازار ترویج دهد.
در روز چند ایده ی کسب و کاری به ذهن تان خطور می کند؟ کارآفرینان معمولا وقتی از خواب بیدار می شوند چند ایده ی جدید دارند. آن ها در طول روز به ایده های شان علاقه مند می شوند. در نهایت شب که به رختخواب باز می گردند نقشه می کشند تا از فردا ایده شان را اجرایی کنند و … شکست بخورند! شادی و هیجانی که هنگام یافتن ایده ای جدید به سراغ کارآفرینان می آید یکی از مهم ترین عوامل شکست آن هاست. کارآفرینان با تجربه می دانند که هر ایده ای ارزش دنبال کردن ندارد. آن ها عاشق ایده هایی می شوند که از جنس فرصت هستند. و یک فرصت چه زمانی ارزش دارد؟ وقتی که بشود به سودآور بودن آن امید داشت.
تشخیص فرصت کارآفرینانه روند بسیار مهمی است که از سه مرحله تشکیل می شود: شناسایی فرصت، ارزیابی فرصت و بهره برداری از فرصت. با اینکه این مراحل بسیار ساده به نظر می رسد اما در واقع انجام شان نیازمند داشتن اطلاعات و مهارت های خاصی است. برای اینکه کارآفرین خوبی شوید باید بتوانید فرآیند تشخیص فرصت را به طور حرفه ای طی کنید.
در اکثر مواقع تنها طراحی یک نشان یا لوگو کفایت نمی کند، زیرا یک سازمان با تمام لایه های مدیریتی و سیاستی خود علاوه بر یک نشان نیاز به یک نام تجاری با شخصیت، هویت و دربرگیرنده اهداف سازمان دارند. در اولین بخش از این مقاله به رابطه بین نام تجاری، هویت و نشان تجاری (آرم) می پردازیم.
کسب وکار های بزرگ بر روی ایده های مبتنی بر بهبود های حاشیه ای یا ویژگی های افزایشی ساخته نمی شوند، آنها مشکلات و معضلات واقعی مخاطبان را شناسائی و حل می کنند. بنابراین، اشتباه ترین حالت برای شروع این است که با ایده و فکر محصولی شروع کنید که برای پیدا کردن آن تنها ۳۰ دقیقه دور یک میز نشسته اید.
امروزه اکثر سازمان های در رهبری ضعف دارند. طبق یافته ها ۸۹٪ از مدیران نیاز به تقویت، مهندسی مجدد و بهبود بخشیدن مهارت رهبری سازمانی خود دارند. بیشتر از نیمی از سازمان ها آمادگی برآورده کردن موارد لازم برای رهبری را ندارند و از هر پنج شرکت یک شرکت هیچ برنامه ی رهبری ندارند.
از طریق هفت عامل مطرح شده در این مطلب، اهمیت برنامه ریزی در کسب و کار به خوبی فهمیده می شود.
هنگامی که یک شرکت را به تازگی راه اندازی می کنید، هیچ چیز مهم تر از داشتن یک توافق شفاف میان بنیانگذاران شرکت نیست. توافقی که حول مسائل کلیدی برای حفظ آینده و کسب درآمد شرکت شکل بگیرد. این مسائل کلیدی شامل سه حوزه مهم می شود: نقش ها و مسئولیتهای اعضای تیم بنیانگذار، مالکیت و واگذاری سهام و نحوه مالکیت دارائی های فکری
در سال ۱۹۹۸ جین لیدکا استاد دانشگاه، الگویی شامل پنج رکن برای عناصر اصلی تفکر استراتژیک ارائه داد.
تصورات غلط زیادی در مورد اینکه کارآفرینی چیست و یک کارآفرین به چه چیزهایی نیاز دارد، وجود دارد.
برای اینکه نرخ ایجاد و موفقیت فعالیتهای کارآفرینانه در یک جامعه، در سطح مناسبی باشد، اجزای مختلف، نقشهایی برعهده دارند. با این سوالات، مشخص شود که این اجزا، تا چه اندازه نقشهایی که برعهده شان می باشد را انجام داده اند.
شبکه سازی برای رشد شخصی و توسعه کسب و کار کارآفرین حیاتی است. برای ساختن یک کسب و کار موفق، زمان و انرژی بسیاری صرف خواهید کرد، پس چه خوب است که شبکه ای از دوستان در اختیار داشته باشید تا از آن ها انرژی بگیرید و به کارتان ادامه دهید.
در این مطلب، هشت مهارت که هر کارآفرین موفق بایستی آنها را دارد باشد یا برای تقویت آنها تلاش کند، مطرح شده است
استارتاپ ها با رعایت دوازده نکته زیر، شانس موفقیت بیشتری خواهند داشت
تمرکز، شبکه سازی، یادگیری سریع، عمل سریع و اولویت بندی، پنج اصل مهم برای همه کارآفرینان قرن بیست و یک است
بسیاری از اوقات بین شخصی که کارآفرین موفقی است با کسی که اینگونه نیست از لحاظ سطح توانمندی تفاوتی وجود ندارد. بلکه این چارچوبهای ذهنی است که بین افراد تفاوت ایجاد می کند.
هر ایده ای لزوماً منجر به خلق ارزش نمی شود. با بررسی ۲۰ سوال زیر در مورد ایده، می توان به میزان خوبی ایده های آینده دار را از ایده هایی که صرفاً منجر به اتلاف وقت و انرژی و سرمایه می شود تشخیص داد
کارآفرینی سفری پرماجرا است. سفری که ممکن است بعضی از افراد آماده ی این سفر نباشند. پنج نشانه که اگر فردی آنها را داشته باشد، بهتر است به کار فعلی اش بچسبد و فعلاً رویاهای کارآفرینانه اش را مسکوت بگذارد، در این مطلب بیان شده است